微信公众号
高级搜索

冀教版英语小学五年级上册2015-2016期末考试卷附答案

2018-01-05 14:55:52   来源:爱格教育网   点击:

2015-2016学年度第一学期期末学业水平测试

五年级英语试卷

Writing Part 笔试部分(共38分)

一、根据所给提示完成句子。(4分)

1. It's rainy today. I need an ________ .冀教版英语小学五年级上册2015-2016期末考试卷附答案

2. These are my ________ .冀教版英语小学五年级上册2015-2016期末考试卷附答案 They are blue.

3. It's cold outside. Please close the ________ .冀教版英语小学五年级上册2015-2016期末考试卷附答案

4. I ________( talk ) to Kim on the phone yesterday.

1. umbrella 2. trousers 3. window 4. talked


二、找出每组单词中不同类的一项。(4分)

( )1. A. brown B. table C. pink  D. yellow

( )2. A. kind B. bicycle C. train  D. plane

( )3. A. saw B. went C. want  D. bought

( )4. A. today B. tomorrow C. yesterday D. welcome

1.B 2.A 3.C 4.D


三、选择恰当的答案。(10分)

( )1. How much ________ this computer?

 A. are B. is C.to

( )2. Look! There are many ________ in the park.

 A. womans B. woman C. women

( )3.——How ________ is the Great Wall?

    ——It's about 6000 kilometres.

 A. many B. long C. old

( )4. Jenny and Danny arrive in Canada ________ July 27.

 A. on B. in C. at

( )5. ________ do you write the address?

 A. Where B. What C. How

( )6. Danny ________ donuts last Sunday.

 A. eat B. ate C. eats

( )7. I want to send ________ posteards to Shijiazhuang.

 A. that B. this C. these

( )8. They are ________ on Wangfujing Street now.

 A. shop B. shopping C. shopped

( )9. He often ________ with his friends after school.

 A. play B.plays  C. played

( )10.——This scarf is for you.

    —— ________

 A. Thank you. B. Yes, you may. C. You're welcome.

1.B 2.C 3.B 4.A 5.A 6.B 7.C 8.B 9.B 10.A


四、选出正确的答句,把序号写在题前括号内。(6分)

(  )1. What did you do yesterday?

(  )2. Did you have a nice trip?

(  )3. May I live in Beijing?

(  )4. What are they doing?

(  )5. How did you get to the park?

(  )6. How old is the Palace Museum?

A. Yes, I had a great trip.

B. I watched a kangaroo.

C. It's about six hundred years old.

D. Yes, you may.

E. They are singing.

F. We went by bus.

1.B 2.A 3.D 4.E 5.F 6.C


五、按要求写句子。(6分)

1. when , leave , Beijing , do , you , for(连词成句)

________________________________?

2. some , children , football , are , playing(连词成句)

________________________________.

3. I go to the library on Sundays.(变为一般疑问句)

________________________________

1. When do you leave for Beijing?

2. Some children are playing football.

3. Do you go to the library on Sundays?


六、阅读短文,选择正确的答案。(8分)

  Jenny will go to the zoo with Danny next Friday. Jenny wants to see the giraffes. They have long necks. They can eat leaves on the tall tree. She wants to give them some grass. Danny's favourite animal is an elephant. Its nose is very long. Its ears are bigger than other animals' ears. He wants to ride on it. He wantsto take pictures with it. But Jenny's mother says:"You can't feed(喂食)the animals. Don't take pictures with animals in the zoo. That's dangerous.(危险)."

(  )1. When will Jenny go to the zoo?

 A. On Saturday. B. On Monday. C. Next Friday.

(  )2. What does Jenny want to do in the zoo?

 A. She wants to give the giraffes some grass.

 B. She wants to go home.

 C. She wants to ride a bike.

(  )3. What's Danny's favourite animal?

 A. An elephant. B. A tiger. C. A giraffe.

(  )4. Can they take pictures with animals in the zoo?

 A. Yes, they can. B. No,they can't. C. No, they don't.

1.C 2.A 3.A 4.B

打开微信搜索(爱格语文CC)或(wwwigecc)关注微信公众号,可在微信中直接查询组词、造句、近义词和反义词等。长按蓝色文字可复制。
分享到:

相关热词搜索:期末考试卷附答案 2015-2016 冀教版英语 小学五年级上册

热门推荐: 小学四年级语文暑假作业 小学四年级英语暑假作业 小学四年级数学暑假作业 小学五年级英语寒假作业

上一篇:人教版语文小学五年级上册课时练第八组单元测试卷附答案
下一篇:冀教版英语小学五年级上册第三单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)