微信公众号
高级搜索

冀教版英语小学五年级上册第三单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)

2018-01-09 11:56:09   来源:爱格教育网   点击:

成功一号 名卷天下

英语 Unit 3

Ⅰ.把图片与对应的单词连线。(8分)

冀教版英语小学五年级上册第三单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)

上图已含答案


Ⅱ.把短语与对应的汉语意思连线。(12分)

1. traffic lights  ①写信

2. post office   ②发送电子邮件

3. turn left    ③交通信号灯

4. write a letter  ④向左转

5. a big city    ⑤邮局

6. send an email  ⑥一个大城市

1.③ 2.⑤ 3.④ 4.① 5.⑥ 6.②


Ⅲ.选出每组单词中不同类的一项。(10分)

(  )1. A. three B. five C. stamp

(  )2. A. left B. send C. right

(  )3. A. tomorrow B. computer C. today

(  )4. A. rainy B. place C. sunny

(  )5. A. month B.August  C. September

1.C 2.B 3.B 4.B 5.A


Ⅳ.单项选择。(30分)

(  )1. May I see ________ postcard?

 A. these B. those C. that

(  )2. How much ________ this dress?

 A. does B. is C. are

(  )3. We are ________ fun in Beijing.

 A. have B. having C. has

(  )4. Turn left ________ the traffic lights.

 A. on B. at C. in

(  )5. We write an email on a ________ .

 A. computer B. letter C. postcard

(  )6. Thank you ________ sending the postcard.

 A. to B. for C. at

(  )7. ________ is the weather in Beijing?

 A. What B. How C. What's

(  )8. It ________ a picture of the Palace Museum on it.

 A. have B. haves C. has

(  )9. I'm ________ to Canada on August 6.

 A. goes B. going C. go

(  )10. ________ there many interesting places in Beijing?

 A. Do B. Are C. Is

1.C 2.B 3.B 4.B 5.A 6.B 7.B 8.C 9.B 10.B


Ⅴ.给下列句子选择正确的汉语意思。(12分)

(  )1. I want to send an email to my mother.

(  )2. The Palace Museum is not far from Tian'anmen Square.

(  )3. We write a letter on paper.

(  )4. I want to send these postcards to Canada.

(  )5. You will see the hotel on the right.

(  )6. Tomorrow we will go back to Canada.

①我想把这些明信片寄到加拿大。

②明天我们将回到加拿大。

③我想给我妈妈发一封电子邮件。

④我们在纸上写信。

⑤故宫离天安门广场不远。

⑥你将在右边看到旅馆。

1.③ 2.⑤ 3.④ 4.① 5.⑥ 6.②


Ⅵ.连词成句。(8分)

1. are , shoes , how , these , much (?)

________________________________

2. very , city , Beijing , big , is , a (.)

________________________________

3. use , can , computer , you , the (?)

________________________________

4. in , it , hot , Beijing , is , now (.)

________________________________

1. How much are these shoes?

2. Beijing is a very big city.

3. Can you use the computer?

4. It is hot in Beijing now.


Ⅶ.完形填空。(10分)

  This is  1  English girl.  2  name is Kate.  3  is eleven. She  4  from the U.K. She is  5  a letter to her friend. That is a  6  boy. His name is Li Lei. He is sending an email  7  his friend Jenny  8  Danny. They  9  in Canada. They are going to Beijing  10  plane.

(  )1. A. an B. a C. the D. that

(  )2. A. His B. She's C. Her D. She

(  )3. A. He B. She C. he D. Her

(  )4. A. come B. comes C. coming D. go

(  )5. A. write B. writes C. writeing D. writing

(  )6. A. China B. China's C. Chinese D. Chinese's

(  )7. A. from B. to C. of D. with

(  )8. A. and B. or C. too D. but

(  )9. A. live B. lives C. living D. to live

(  )10. A. on B. in C. by D. at

1.A 2.C 3.B 4.B 5.D 6.C 7.B 8.A 9.A 10.C


Ⅷ.阅读对话,判断正(T)误(F)。(10分)

  Jenny, Li Ming and Danny want to send postcards to their friends. They come to the post office.

  Clerk: Where are you sending your postcards?

  Li Ming: I'm sending it to Shijiazhuang. How much is the stamp, please?

  Clerk: One yuan.

  Jenny: I'm sending these postcards to Canada. How much are the stamps, please?

  Clerk: One stamp is ten yuan.

  Jenny: I'll take two, please. Danny, what are you doing?

  Danny: I'm writing nine postcards to my mother. I'll send them to Canada, too.

(  )1. Danny needs one stamp.

(  )2. A stamp is one yuan to Shijiazhuang.

(  )3. Two stamps are ten yuan to Canada.

(  )4. Li Ming needs nine stamps.

(  )5. They need one hundred and eleven yuan.

1.F 2.T 3.F 4.F 5.T

打开微信搜索(爱格语文CC)或(wwwigecc)关注微信公众号,可在微信中直接查询组词、造句、近义词和反义词等。长按蓝色文字可复制。
分享到:

相关热词搜索:单元测试卷附答案 成功一号名卷天下 冀教版英语 小学五年级上册

热门推荐: 小学四年级语文暑假作业 小学四年级英语暑假作业 小学四年级数学暑假作业

上一篇:冀教版英语小学五年级上册2015-2016期末考试卷附答案
下一篇:冀教版英语小学五年级上册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)