微信公众号
高级搜索

冀教版英语怀来县小学五年级上册2014-2015期末考试卷附答案

2018-01-11 11:35:46   来源:爱格教育网   点击:

怀来县2014-2015学年度第一学期期末学业水平测试

五年级英语试卷

Writing Part 笔试部分(共38分)

一、根据所给提示完成句子。(4分)

1. I need a jacket and some ______ .冀教版英语怀来县小学五年级上册2014-2015期末考试卷附答案

2. I'm writing an ______ 冀教版英语怀来县小学五年级上册2014-2015期末考试卷附答案 to my frend.

3. This is a ______ .冀教版英语怀来县小学五年级上册2014-2015期末考试卷附答案

4. I ______ (walk) on the Great Wall yesterday.

1. socks 2. email 3. train 4. walked


二、找出每组单词中划线部分读音不同的单词。(4分)

(  )1. A. home B. nose C. shop

(  )2. A. looked B. wanted C. talked

(  )3. A. computer B. bus C. student

(  )4. A. baby B. bad C. cap

1.C 2.B 3.B 4.A


三、选择恰当的答案。(10分)

(  )1. How much ______ these stamps?

 A. are B. is C. to

(  )2. Look! There are many ______ in the park.

 A. hotels B. people C. tickets

(  )3.--How ______ is the Palace Museum?

    --It's about 600 years old.

 A. far B. many C. old

(  )4. I don't like ______ trousers.

 A. these B. this C. a

(  )5. What do you want ______ for you family?

 A. to buy B. buy C. bought

(  )6. I ______ shopping last Saturday.

 A. went B. go C. am

(  )7. This postcard has the Great Wall ______ it.

 A. for B. on C. to

(  )8. Let's take a plane. Planes are ______ .

 A. slow B. loud C. fast

(  )9. We need a ______ for the trip.

 A. eamera B. stamp C. window

(  )10.--May I speak to Tom?

    --____________

 A. This is Tom B. Yes, you may. C. No, I'm not.

1.A 2.B 3.C 4.A 5.A 6.A 7.B 8.C 9.A 10.B


四、选出正确的答语。(6分)

(  )1. What happened to Danny?

(  )2. Did you have fun in Beijing?

(  )3. May I take a picture of you?

(  )4. What does Danny buy?

(  )5. When do you go to school?

(  )6. How long is the Great Wall?

A. Sure.

B. At 7:30.

C. He broke his tail.

D. Yes, I had fun.

E. About 6000 kilometres.

F. He buys a big panda.

1.C 2.D 3.A 4.F 5.B 6.E


五、按要求写句子。(6分)

1. kite , Jenny , flying , is , a ,(连词成句)

________________________

2. to , a letter , want , I , send , Danny , to ,(连词成句)

________________________

3. I saw Mr. Wood yesterday.(变为一般疑问句)

________________________

1. Jenny is flying a kite.

2. I want to send a letter to Danny.

3. Did you see Mr. Wood yesterday?


六、阅读短文,选择恰当的答案。(8分)

  There is a new park near my house. Today is cloudy. It's 9:00 in the morning. My family and I are going to the park by bike. We are in the park now. On the left, there is a small Square. Many people are dancing. Some old men are flying kites. There are some small shops near the Square too. My father buys a toy for me. On the right, there is a big lake(湖). There are many flowers and trees near the lake. We can't swim in the lake. That's dangerous. It's 12:00 now. I'm hungry. We are going to have lunch at the restaurant. I'm so happy today.

(  )1. How do we go to the park? _____________

 A. We walk. B. It's cloudy today. C. By bicycle.

(  )2. When do we go to the park? _____________

 A. At 9:00 in the morning. B. At 12:00. C. At 9:00 in the afternoon.

(  )3. Where is the small Square? _____________ .

 A. On the right. B. On the left. C. In the lake.

(  )4. The old men are ______ in the park.

 A. dancing B. swimming C. flying kites

1.C 2.A 3.B 4.C

打开微信搜索(爱格语文CC)或(wwwigecc)关注微信公众号,可在微信中直接查询组词、造句、近义词和反义词等。长按蓝色文字可复制。
分享到:

相关热词搜索:期末考试卷附答案 2014-2015 冀教版英语 小学五年级上册 怀来县

热门推荐: 小学四年级语文暑假作业 小学四年级英语暑假作业 小学四年级数学暑假作业 小学五年级英语寒假作业

上一篇:冀教版英语小学五年级上册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)
下一篇:冀教版英语小学五年级上册期中考试卷A卷附答案(成功一号 名卷天下)