微信公众号
高级搜索

冀教版英语五年级下册第四单元测试卷A卷附答案(成功一号 名卷天下)

2018-07-03 14:25:06   来源:爱格教育网   点击:

成功一号 名卷天下

Unit 4 A卷

Ⅰ.把单词与对应的图片连线。(8分)

1.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  apple

2.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  fish

3.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  milk

4.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  fruit

5.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  rice

6.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  vegetables

7.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  dumplings

8.冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)  noodles

1.rice 2.vegetables 3.apple 4.fruit 5.noodles 6.dumplings 7.milk 8.fish


Ⅱ.写出下列短语的汉语意思。(10分)

1. right now ________

2. how often ________

3. twice a week ________

4. go to school ________

5. before breakfast ________

6. in the morning ________

7. wash the dishes ________

8. ride a bike ________

9. play sports ________

10. go to bed ________

1.现在 2.多久一次 3.一周两次 4.去上学 5.在早饭前 6.在早晨 7.洗盘子 8.骑自行车 9.做运动 10.去睡觉


Ⅲ.选出每组单词中不同类的一项。(12分)

(  )1. A. chicken B. fish C. juice

(  )2. A. strong B. tooth C. healthy

(  )3. A. thirty B. twice C. fifteen

(  )4. A. bike B. run C. walk

(  )5. A. minute B. hour C. exercise

(  )6. A. tree B. evening C. morning

1.C 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A


Ⅳ.单项选择。(20分)

(  )1. ______ basketball is exercise.

 A. Play B. Playing C. Plays

(  )2. Exercise helps ______ your body strong.

 A. make B. making C. made

(  )3. There are sixty minutes in ______ hour.

 A. a B. an C. /

(  )4. We need thirty minutes ______ exercise every day.

 A. of B. at C. in

(  )5. ______ are good habits.

 A. This B. That C. Those

(  )6. Listening ______ my parents is a good habit.

 A. to B. at C. in

(  )7. I ______ be with you right now.

 A. am B. not C. can't

(  )8. What ______ you learn from the story?

 A. are B. can C. does

(  )9. Mike ______ six years old last year.

 A. is B. don't C. was

(  )10. What did his father give ______ yesterday?

 A. him B. she C. he

1.B 2.A 3.B 4.A 5.C 6.A 7.C 8.B 9.C 10.A


Ⅴ.用所给单词的适当形式填空。(10分)

1. An apple a day ______ (keep) the doctor away.

2. What's ______ (you) favourite vegetable?

3. She eats fruit three ______ (time) a day.

4. Jenny always ______ (have) breakfast at 7:00 in the morning.

5. ______ (go) to bed early is a good habit.

1.keeps 2.your 3.times 4.has 5.Going


Ⅵ.给下列句子选择正确的汉语意思。(12分)

(  )1. Having breakfast every day is a good habit.

(  )2. He likes his new axe very much.

(  )3. She cut down a tree behind her house yesterday.

(  )4. He always gets up late in the morning.

(  )5. Before breakfast, I wash my hands and brush my teeth.

(  )6. How often do you eat vegetables?

①他非常喜欢他的新斧子。

②他在上午总是起床很晚。

③你多久吃一次蔬菜?

④昨天她砍倒了她的房子后面的一棵树。

⑤每天吃早饭是一个好习惯。

⑥早饭前,我洗手,刷牙。

1.⑤ 2.① 3.④ 4.② 5.⑥ 6.③


Ⅶ.句型转换。(8分)

1. Bread is my favourite food.(对画线部分提问)

 ______ is ______ favourite food?

2. She goes to school on Monday.(改为否定句)

 She ______ ______ to school on Monday.

3. He likes to eat apples.(对画线部分提问)

 ______ does he ______ to eat?

4. He brushes his teeth three times a day.(对画线部分提问)

 ______ ______ does he brush his teeth?

1.What your 2.not goes 3.What likes 4.How often


Ⅷ.根据所给提示,为下列图片排序。

1. Before I brush my teeth, I wash my face.

2. After I brush my teeth, I eat breakfast.

3. After I eat breakfast, I go to school.

4. After I come back from school, I watch TV.

5. After I watch TV, I do my homework.

  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)( 1 )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )
  • 冀教版英语五年级下册第四单元测试卷附答案(成功一号 名卷天下)(  )

4 5 3 2


Ⅸ.阅读短文,判断正(T)误(F)。

  Danny wasn't strong because he didn't eat vegetables. He liked to eat snacks(零食). Li Ming told Danny that they were bad for him. He should eat more vegetables. Because they were good for his health. Now Danny eats vegetables every day. He likes tomatoes best. He eats tomatoes three times a day.

(  )1. Danny wasn't strong because he didn't eat vegetables.

(  )2. Danny liked to eat snacks before.

(  )3. Vegetables are bad for our health.

(  )4. Now Danny likes potatoes best.

(  )5. Now Danny eats tomatoes three times a day.

1.T 2.T 3.T 4.T 5.T

打开微信搜索(爱格语文CC)或(wwwigecc)关注微信公众号,可在微信中直接查询组词、造句、近义词和反义词等。长按蓝色文字可复制。
分享到:

相关热词搜索:单元测试卷附答案 成功一号名卷天下 冀教版英语 小学五年级下册

热门推荐: 小学四年级语文暑假作业 小学四年级英语暑假作业 小学四年级数学暑假作业 小学五年级英语寒假作业

上一篇:人教版数学小学五年级下册2008-2009期末考试卷附答案
下一篇:冀教版英语小学五年级下册期末考试卷B卷附答案(成功一号 名卷天下)