微信公众号
高级搜索

冀教版英语五年级下册第四单元测试卷B卷附答案(成功一号 名卷天下)

2018-07-12 15:11:14   来源:爱格教育网   点击:

成功一号 名卷天下

Unit 4 B卷

Ⅰ.按要求写单词。

  • 1. tooth(复数)______
  • 2. after(反义词)______
  • 3. four(同音词)______
  • 4. hand(复数)______
  • 5. health(形容词)______
  • 6. run(现在分词)______
  • 7. minute(复数)______
  • 8. old(反义词)______

1.teeth 2.before 3.for 4.hands 5.healthy 6.running 7.minutes 8.young


Ⅱ.选出每组单词中读音不同的一项。

(  )1. A. face B. make C. that

(  )2. A. tell B. them C. bed

(  )3. A. habit B. this C. time

(  )4. A. student B. run C. brush

(  )5. A. potato B. tomato C. home

(  )6. A. bread B. meat C. health

1.C 2.B 3.C 4.A 5.A 6.B


Ⅲ.单项选择。

(  )1. What ______ you like to eat?

 A. are B. do C. does

(  )2. After breakfast, she ______ to school.

 A. is B. go C. goes

(  )3. How ______ exercise do you need?

 A. many B. much C. any

(  )4. I walk ______ after school.

 A. home B. at home C. to home

(  )5. I'm ______ to eat more vegetables.

 A. goes B. go C. going

(  )6. You need to play sports ______ exercise.

 A. for B. at C. of

(  )7. ______ others is a good habit.

 A. Helps B. Helping C. Helpes

(  )8. I want to give ______ a good gift.

 A. him B. his C. he

(  )9. What ______ you learn from Helen Keller?

 A. are B. can C. does

(  )10. He never ______ to bed before 2:00 in the morning.

 A. goes B. go C. is

1.B 2.C 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.A 9.B 10.A


Ⅳ.选词填空,补全句子。(10分)

 of at for to in

1. Jim eats fast food ______ lunch.

2. He always gets up early ______ the morning.

3. You need about an hour ______ exercise every day.

4. After Lunch, he goes ______ fly a kite.

5. Yesterday she arrived in Beijing ______ 7:00 in the morning.

1.for 2.in 3.of 4.to 5.at


Ⅴ.给下列问句选择正确的答语。(10分)

(  )1. What's this?

(  )2. What's your favourite fruit?

(  )3. How often do you eat donuts?

(  )4. Do you want to get holes in your teeth?

(  )5. What do you do after dinner?

①I eat donuts three times a day.

②After dinner, I wash the dishes.

③It's a tomato.

④No, I don't want that.

⑤Apple is my favourite fruit.

1.③ 2.⑤ 3.① 4.④ 5.②


Ⅵ.连词成句。(10分)

1. goes, breakfast, she, after, school, to (.)

______________________________

2. eat, how, vegetables, ofter, you, do (?)

______________________________

3. minutes, how, walk, many, you, do (?)

______________________________

4. good, these, habits, are, all (.)

______________________________

5. likes, much, he, apples, very (.)

______________________________

1. After breakfast, she goes to school.

2. How often do you eat vegetable?

3. How many minutes do you walk?

4. These are all good habits.

5. He likes apples very much.


Ⅶ.选择句子,补全对话。(10分)

A:1.______

B:Yes, I always wash the dishes after luch.

A:2.______

B:About ten minutes.

A:What else do you do at home?

B:3.______

A:Do you clean your bedroom?

B:4.______

A:Do you watch TV in the evening from Monday to Friday?

B:5.______ I always do my homework in the evening.

---------------

A. I help my mother make dinner after school.

B. Do you help your family?

C. No, it's not good for me.

D. How many minutes do you wash the dishes?

E. Yes, I always clean my bedroom on Sundays.

1.B 2.D 3.A 4.E 5.C


Ⅷ.阅读短文,判断正(T)误(F)。(10分)

  Every morning, I get up at 6:30. First I make the bed by myself. Next I wash my face and hands. Then I brush my teeth. At 7:00 I have breakfast at home. For breakfast, I have some milk, an egg, an apple and a cake. At about 7:30, I go to school by bus. I work hard at school.

(  )1. I get up at six thirty.

(  )2. After I brush my teeth, I wash my face.

(  )3. I have breakfast at home.

(  )4. For breakfast, I have some milk, some eggs, an apple and a cake.

(  )5. I go to school by bus.

1.T 2.F 3.T 4.F 5.T


Ⅸ.书面表达。(10分)

说说怎样做才能让你拥有健康,并以“Good Health to You”为题写一段话,不少于40个单词。

Good Health to You

__________________________________________________________________________________________

答案略

打开微信搜索(爱格语文CC)或(wwwigecc)关注微信公众号,可在微信中直接查询组词、造句、近义词和反义词等。长按蓝色文字可复制。
分享到:

相关热词搜索:单元测试卷附答案 成功一号名卷天下 冀教版英语 小学五年级下册

热门推荐: 小学四年级语文暑假作业 小学四年级英语暑假作业 小学四年级数学暑假作业 小学五年级英语寒假作业

上一篇:冀教版英语五年级下册第三单元测试卷A卷附答案(成功一号 名卷天下)
下一篇:人教版数学小学五年级下册2014-2015期末考试卷附答案